Banoffee taart







Nodig:
- 150 g petit-beurrekoekjes
- 90 g boter
- 1 blikje dulce de leche
- 2 bananen
- 200 ml slagroom
- 1 zakje vanillesuiker

Werkwijze:
- Doe de koekjes in een afsluitbaar plastic zakje en verkruimel ze met behulp van een deegrol.
- Smelt de boter en doe de kruimels erbij. 
- Verdeel dit mengsel gelijkmatig over een  taartvorm.
- Laat de taartbodem 30 minuten opstijven in de koelkast.
- Smeer de dulce de leche uit over de taartbodem.
- Snij de bananen in schijfjes en verdeel ze over de dulce de leche.
- Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker en verdeel over de bananen.
- Werk naar smaak af met chocoladeschilfers, slagroomtoefjes, banaanschijfjes, ...

0 reacties:

Een reactie posten

 

The lazy bakery Template by Ipietoon Cute Blog Design