Appelpizza



Nodig:
- 1 kant-en-klare bladerdeegbodem
- 125 g mascarpone
- 1 eetlepel vloeibare honing
- 3 zoete appeltjes
- 2 eetlepels amandelschilfers
- 2 eetlepels suiker

Werkwijze:
- Verwarm de oven voor op 210°.
- Rol de bladerdeegbodem uit op een bakplaat.
- Prik met een vork gaatjes in de bodem, laat aan de rand anderhalve centimeter vrij.
- Vermeng de mascarpone met de honing.
- Smeer de mascarpone gelijkmatig uit over de bladerdeegbodem tot op anderhalve centimeter van de rand.
- Schil de appeltjes en snij ze in schijfjes.
- Schik de schijfjes dakpansgewijs over de mascarpone.
- Bestrooi met amandelschilfers en daarna met suiker.
- Plooi de randjes van het bladerdeeg om.
- Zet de appelpizza 17-20 minuten in de oven.

0 reacties:

Een reactie posten

 

The lazy bakery Template by Ipietoon Cute Blog Design